Cultuur en vrije tijd:

Het strand is gelegen op een paar kilometer en staat garant voor rust en ruimte. Het strand van Cadzand is meermaals verkozen tot mooiste strand van Nederland. Vanaf onze camping is het vijf minuutjes fietsen.

De stijlvolle zeebadplaats Cadzand heeft diverse eet- en uitgaansgelegenheden, maar natuurlijk ook een supermarkt, slagerij en warme bakker! In Cadzand-Dorp zijn de Mariakerk en de molen Nooitgedacht de moeite waard om eens te bezichtigen.

Wellicht heeft u al gehoord van Sluis, dit beroemde grensstadje met zijn belfort (enige in Nederland) bereikt u al op 5 km en is dus ook prima te doen op de fiets.

Van de chique Belgische badplaats Knokke bent u 3 kilometer verwijderd, hier zijn talloze mogelijkheden van vermaak voor jong en oud. Brugge, het Venetië van het noorden, bevindt zich op slechts 25 kilometer. Deze middeleeuwse stad behoort tot de meest bezochte plaatsen in België.

Op de grens van Cadzand-Bad en Knokke ligt het mooie natuurgebied het Zwin.

De camping is gelegen op de kruising van de Strijdersdijk en de Vierhonderdpolderdijk, twee hele rustige polderweggetjes.